• Week van het geld - 23 t/m 27 maart 2020 - 10e editie

Vergeet niet plezier in je geld te hebben!

Dat was de geldtip in de strip van Spaartopper Kyan (9 jaar). Een strip maken hoorde bij onze lesbrief ‘Welk geldtype ben jij?’, voor thuisonderwijs in maart 2020. We kregen superleuke strips binnen! We maakten er een mooi stripboekje van.

Week van het geld

Cash Quiz retourneren

Wil je geen gastles geven in 2021? Of lukt verplaatsen van de gastles niet? Stuur dan alsjeblieft het Cash Quiz pakket terug. Dan kan een andere gastdocent in 2021 jouw pakket gebruiken. Terugsturen kan gratis. Vraag voor gratis terugsturen een retourlabel bij ons aan.

Feestelijke aftrap Bank voor de klas 2018

Maandag 12 maart was het zo ver: de feestelijke opening van de Week van het geld 2018, en daarmee de aftrap van ruim 4000 gastlessen Bank voor de klas, gegeven door duizenden enthousiaste bankmedewerkers op basisscholen door heel Nederland. Het bereik: zo’n 100.000 kinderen die leren over omgaan met geld.

De opening was maandagochtend in de statige Koninklijke Schouwburg in Den Haag, in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima, Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media en Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag. Na het openingsevent – met het toneelstuk PlayBack – gingen Chris Buijink, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, en een aantal bestuurders van deelnemende banken de bus in: op naar de Haagse basisschool De Fontein, waarbij zij de kinderen gastlessen Bank voor de klas gaven. Daarbij maakten zij gebruik van het spel Cash Quiz.

Een initiatief van
© Copyright 2020, Nederlandse Vereniging van Banken