• Week van het geld - 23 t/m 27 maart 2020 - 10e editie

Speel de Cash Quiz 2019

Ben je gastdocent? Dan kun je de quiz spelen met of zonder jouw persoonlijke code. Je persoonlijke code staat in de bevestigingsmail van Bank voor de klas.

Ben je de persoonlijke code kwijt? Geen probleem. Vraag dan je code op. Geen code? Dan speel je de quiz zonder code.

24 t/m 27 maart

Week van het geld 2020

Geef je (weer) een gastles in 2020? Aanmelden kan vanaf 1 september 2019

Feestelijke aftrap Bank voor de klas 2018

Maandag 12 maart was het zo ver: de feestelijke opening van de Week van het geld 2018, en daarmee de aftrap van ruim 4000 gastlessen Bank voor de klas, gegeven door duizenden enthousiaste bankmedewerkers op basisscholen door heel Nederland. Het bereik: zo’n 100.000 kinderen die leren over omgaan met geld.

De opening was maandagochtend in de statige Koninklijke Schouwburg in Den Haag, in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima, Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media en Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag. Na het openingsevent – met het toneelstuk PlayBack – gingen Chris Buijink, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, en een aantal bestuurders van deelnemende banken de bus in: op naar de Haagse basisschool De Fontein, waarbij zij de kinderen gastlessen Bank voor de klas gaven. Daarbij maakten zij gebruik van het spel Cash Quiz.

Een initiatief van
© Copyright 2018, Nederlandse Vereniging van Banken