• Week van het geld - 23 t/m 27 maart 2020 - 10e editie

Dank jullie wel namens HMK Máxima!

Helaas… de Week van het geld 2020 kon niet doorgaan vanwege corona. Op 2 april liet Wijzer in geldzaken (WIG) – organisator van de Week van het geld - weten dat de Week wordt verplaatst naar 2021 - 22 t/m 26 maart. En: WIG- erevoorzitter Koningin Máxima bedankte alle partners – dus ook jullie! – in een persoonlijke brief voor hun inzet. Een paar highlights uit de brief.

“Tien jaar Wijzer in geldzaken en nog steeds heel veel te doen! Ons werk gaat door! Dat kan ook niet anders met een samenleving die zo snel verandert. Als erevoorzitter wil ik U allemaal heel hartelijk danken voor Uw inzet en Uw creativiteit. U doet fantastisch werk. Uiteindelijk gaat Wijzer in geldzaken niet om financiën, maar om mensen en hun toekomst.”

“Ik hoop dat de “Wijzer in geldzaken community” haar krachten ook in deze tijd blijft bundelen om financiële fitheid te bevorderen vooral voor groepen mensen en gezinnen die financieel kwetsbaar zijn of die dat nu extra zijn geworden. De komende periode geldt wellicht nog wel meer dan anders dat ieder mens een toekomst verdient zonder angst en stress. Zeker als het gaat om kinderen.”

“Ik kijk alvast uit naar maart 2021 waar we de 10e editie van de Week van het geld alsnog met elkaar gaan beleven. Ik hoop hierbij op uw onverminderde inzet en enthousiasme, want ‘leren omgaan met geld blijft goud waard’.” 

Lees de hele brief van HMK Máxima op wijzeringeldzaken.nl

Een initiatief van
© Copyright 2020, Nederlandse Vereniging van Banken