• Week van het geld - 23 t/m 27 maart 2020 - 10e editie

Groep 8A OBS Prins Willem Alexander Beusichem winnaars Spaarchallenge 2019 Bank voor de klas!

Superspaarders, dat zijn het! Groep 8A van OBS Prins Willem Alexander uit Beusichem spaarde met hun Spaarchallenge van Bank voor de klas ruim € 500,- bij elkaar. Voor een CITO FINITO, een feestje in de klas. Gefeliciteerd met deze topprestatie! Chris Buijink, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, reikte maandagmiddag 1 juli de prijs feestelijk uit.

De kinderen waren erg fanatiek bezig met het sparen van geld door het doen van klusjes. Van koekjes bakken tot afruimen, “de kinderen deden niks meer zonder dat zij er geld voor zouden krijgen”, vertelde juf Arnica Winkelman. De klas won een cheque van € 250, te besteden aan iets voor de school. Deze klas kreeg tijdens de Week van het geld een gastles Bank voor de klas, van gastdocent Ingrid van Malsen van Rabobank die ook bij de feestelijke uitreiking aanwezig was.

De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) organiseert Bank voor de klas namens de Nederlandse banken. Enthousiaste bankmedewerkers geven tijdens de landelijke Week van het geld gastlessen aan basisscholieren uit de groepen 6 tot en met 8. Tijdens de gastles leren zij van alles over verstandig omgaan met geld. In de Week van het geld 2019 gaven bankmedewerkers ruim 4000 gastlessen, aan ruim 100.000 kinderen!

Een initiatief van
© Copyright 2020, Nederlandse Vereniging van Banken