• Week van het geld - 23 t/m 27 maart 2020 - 10e editie

Basisschool De Terp uit Weesp wint Cash Quiz 2018!

Wat is er nou leuker dan een gastles Bank voor de klas? De landelijke winnaar worden van de Cash Quiz van Bank voor de Klas! Groep De Zessers van Basisschool De Terp in Weesp, van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!

Vandaag reikt de trotse gastdocent, Jean Paul van Grinsven van ING, de prijs uit aan ‘zijn’ klas: groep De Zessers van De Terp in Weesp. Deze klas was een van de klassen die het maximale aantal punten op de Cash Quiz had gescoord. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! De prijs is een cheque ter waarde van €500 te besteden aan een educatief doel voor de school.

De Cash Quiz is het spel van Bank voor de klas. Het wordt gespeeld tijdens de Week van het Geld. In die week gaven duizenden bankmedewerkers gastlessen Bank voor de klas, aan zo’n 1900 scholen in Nederland. Tijdens de gastles speelt de klas de Cash Quiz, met de bankmedewerker als ‘quiz master’. Veel scholen registreerden na afloop van de gastles hun gespeelde Cash Quiz en het behaalde aantal punten.

Zie ook:

Weespernieuws - Terp wint Cash Quiz

Een initiatief van
© Copyright 2020, Nederlandse Vereniging van Banken